StreamingSoundtracks.com
Search

 

VIP
Subscribe to become a VIP member of SST!

· Request More Often
· Unshared Requests
· Request Countdown Timer
· Request Ready Indicator
· Your Request History
· Access To The VIP Forum
· Add More Favorites

:: Click Here To Upgrade ::

:: Give VIP as a Gift ::

Click Here To Listen

Follow Us


Donation Meter


Make donations with PayPal!
Monthly Goal:
$500.00

Need:
$435.00

8 Donations:
$65.00

StreamingSoundtracks.com (Apr-16) Borg124 $5.00
Adagio.FM (Apr-15) Tonks $5.00
StreamingSoundtracks.com (Apr-13) Tonks $5.00
StreamingSoundtracks.com (Apr-11) molossus $10.00
StreamingSoundtracks.com (Apr-10) Bignose_de $10.00
Death.FM (Apr-3) Jtank6 $10.00
StreamingSoundtracks.com (Apr-1) alberich $5.00
Death.FM (Apr-1) postmasterdclxvi $15.00

 


Last Month's Donors
StreamingSoundtracks.com (Mar-31) Caliburn $10.00
StreamingSoundtracks.com (Mar-29) GalFin $20.00
Death.FM (Mar-28) tesseract $35.00
Death.FM (Mar-26) SniperTodd $5.00
StreamingSoundtracks.com (Mar-23) resiti $10.00
StreamingSoundtracks.com (Mar-22) shade $5.00




Windows Phone App

Android App

SSTore



:: SSTore ::


Meet & Greet World Tour
:: Tour Dates Thread ::


Windows Media

Partners


:: Link To Us ::
:: Add Your Link ::


Problem in WMP

 
Post new topic   Reply to topic    StreamingSoundtracks.com Forum Index -> Help
View previous topic :: View next topic 
Author Message
USA ninja_otter
Cadet 3
Cadet 3



Joined: Sep 23, 2006
Member#: 15739
Posts: 10
Location: High on a mountaintop...

ninja_otter is offline View user's profile Send private message Visit poster's website ninja_otter's Favorites are Private
PostPosted: Sun Nov 12, 2006 8:55 pm   Post subject: Problem in WMP Reply with quote


I haven't been able to access the stream for about a week now, trying on and off. I use WMP and have tried both the 64k and 32k streams. Here's what happens:

I click on the link and it tries to open as usual. Then at the bottom I get the message "error downloading codec." Meanwhile, it acts as if it's playing the stream, but I hear absolutely nothing. Right now, for example, it says I've been playing SST for 15 minutes, but I've not heard a thing.

* My sound is indeed on. Razz
* I reinstalled the aac plugin, just to check.

Anyone know how I might be able to fix this? I'm going into withdrawal.
Asriana
Commander
Commander



Joined: Aug 10, 2005
Member#: 11184
Posts: 945
Location: Michigan, USA

Asriana is offline View user's profile Send private message Asriana's Favorites are Private
AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 8:25 am   Post subject: Reply with quote


Do you have the Orban aacPlus plug-in installed?
_________________
"Diaper backward spells repaid. Think about it." ~ Marshall McLuhan
USA ninja_otter
Cadet 3
Cadet 3



Joined: Sep 23, 2006
Member#: 15739
Posts: 10
Location: High on a mountaintop...

ninja_otter is offline View user's profile Send private message Visit poster's website ninja_otter's Favorites are Private
PostPosted: Tue Nov 14, 2006 7:03 pm   Post subject: Re: Problem in WMP Reply with quote


ninja_otter wrote:
* I reinstalled the aac plugin, just to check.

Sure do. I even rebooted after I reinstalled it - still nothing.
USA j2brown VIP (subscribed member)
Commodore
Commodore

aw

Joined: Feb 22, 2002
Member#: 9
Posts: 3173
Location: Sterling, VA

j2brown is offline View user's profile Send private message Send e-mail View j2brown's Favorites
AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
PostPosted: Tue Nov 14, 2006 8:20 pm   Post subject: Reply with quote


Have you tried another player, or another stream? That would help us narrow down where the issue is. I suspect it's with WMP (from the codec error) but this might confirm it. Also, is your WMP the up to date version?

jeff
sdg
USA ninja_otter
Cadet 3
Cadet 3



Joined: Sep 23, 2006
Member#: 15739
Posts: 10
Location: High on a mountaintop...

ninja_otter is offline View user's profile Send private message Visit poster's website ninja_otter's Favorites are Private
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 6:18 pm   Post subject: Reply with quote


It's not the newest version, but still pretty recent (came with my laptop, which I bought new summer 2005). I may try installing the newest version, though I hadn't up to this point because I didn't like the look of the layout.

I also read through the "readme" for the Orban aac plugin, and it mentioned something about the plugin conflicting with something else within Windows or WMP, that may cause this problem. Unfortunately, I'm not the smartest of computer whizzes and don't know how to fix it.

So maybe I should look into downloading Winamp? Razz

EDIT: Huh, just tried it again and it's working. How strange. On the other hand... yay Man From Snowy River. *grin*
Display posts from previous:
Post new topic   Reply to topic    StreamingSoundtracks.com Forum Index -> Help All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Forums ©


Copyright © 2001-2014 24seven.FM, LLC All rights reserved.
Comments, images, and trademarks are property of their respective owners.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt. Robots may follow the Sitemap.